Seaside Glass Villas palkittiin World Luxury Hotel Awards 2018-kisassa

12 marras 2018

Seaside Glass Villas palkittiin globaalilla tasolla

LumiLinna-alue on saanut moninkertaisesti tunnustusta ainutlaatuisena elämyskohteena. Tällä kertaa alueen Seaside Glass Villas pienihuvilat palkittiin osuvasti Luxus Adventure Destination-kategoriassa.

World Luxury Hotel gaalaa juhlittiin tänä vuonna 12. kerran, tällä kertaa Balilla. Gaalassa palkitaan vuosittain laadukkaita hotelleja, joissa saa loistoluokan palvelua. World Luxury Hotel -palkinto jaetaan kymmenissä eri kategoriassa erilaisille laadukasta palvelua tarjoaville hotelleille maailmanlaajuisesti. Kilpailijat valitaan ihmisten ehdotusten perusteella ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

  

 

Huvilat sijaitsevat LumiLinna-alueella meren rannalla

Seaside Glass Villas huviloissa majoittuminen on ainutlaatuinen elämys. Huvilat sijaitsevat Kemissä, aivan Perämeren rannassa. Meri on jäässä lähet puolet vuodesta ja mahdollistaa hyvin erilaiset aktiviteetit kuin muualla Lapissa. Pienhuvilat on valmistettu pääosin lasista, kattoa myöten. Toinen rakennusmateriaali on laadukas suomalainen hirsi. Yli-Kiimingissä Mammuttikodilla valmistetut rakennukset ovat talvisin lämmitettyjä ja kesällä niissä toimii viilennys. Osaan kahden hengen huviloista saa myös lisävuoteen ja tarjolla on myös hieman kookkaampia, jopa neljän hengen villa lofteja, joissa on wc- ja suihkutilan lisäksi oma sauna.

Lumen ja jään lumoa läpi vuoden

Upeiden maisemien ihastelun lisäksi huviloiden asiakkaat voivat kokea lumen ja jään elämyksen vuoden jokaisena päivänä aina vuoden 2019 alusta lähtien! Kemiin rakentuu taas talvella täysin lumesta ja jäästä rakennettu LumiLinna, jonka sisällä sijaitsee LumiHotelli ja -kahvila, sekä tuubimäki. Perinteisesti osaksi LumiLinnaa rakennettu LumiRavintola on avoinna ensi vuonna läpi vuoden, kun talvella avautuvaan uuteen LumiLinna päärakennukseen valmistuu ympärivuotinen SnowExperience365.

Lumen ja jään kokemusten lisäksi rakennuksessa on tarjolla monipuolisesti niin paikallisia, matkalijoita kuin kokoustavia varten suunniteltuja palveluita. LumiLinnan tasokas näköalaravintola muuntautuvine tiloineen soveltuu niin pienten ryhmien tilaisuuksiiin kuin juhlavaan gaalaan. Kokouksiin ja tapahtumiin on mahdollista yhdistää monipuolisia aktiviteetteja moottorikelkkailusta jäänmurtajaristeilyihin ja keskiyön veneretkistä revontulivaelluksiin. Rentoutua voi uusissa saunatiloissa tai tiloihin avautuvan Sea Lapland Day Spa:n hemmotteluhoidoissa. Myös talon jäätelö valmistuu elämyksellisellä tavalla silmiesi edessä nestemäisellä typellä jäädytettynä!

#EXPERIENCE365

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.