Seaside Glass Villas

Early Bird

Varmista itsellesi kesän paras merinäköala! Varaa nyt ja säästä -20%

Seaside Glass Villas

World Luxury Hotel voittaja 2017

kategorioissa Luxury Small Hotel ja Luxury Eco Villa

Seaside Glass Villas

Ilmainen vierailu

LumiLinnassa ympäri vuoden, kun majoitut villassa!

Seaside Glass Villas sijaitsevat LumiLinna-alueella, merenrannalla, lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Villojen lasikatto ja -seinät tarjoavat uskomattomat näkymät ympäri vuoden! Talvella voit ihastella jäätynyttä merta, lumesta heijastuvia keskitalven auringonsäteitä ja yötaivasta parhaimmillaan. Kevään tullen voit nähdä, kuinka uudet lehdet kasvavat lehtipuihin pitkän talven jälkeen ja muuttolinnut palaavat talvehtimasta. Kesällä luonnon vihreys ja meren sinisyys sulautuvat harmonisesti yhteen ja ilmassa leijuu kesän suloinen tuoksu. Syksyllä punaisen, oranssin ja vihreän sävyt kilpailevat keskenään, ja pimeän tullen voit mahdollisesti nähdä, kun tulikettu juoksee taivanrannan poikki jättäen jälkeensä upeat revontulet.

Huomaathan: LumiLinna-aluella ollaan parhaillaan rakentamassa ja päärakennuksen rakentaminen on tällä hetkellä lähellä villoja. Perinteisen LumiLinnan rakentaminen alkaa joulukuun loppupuolella ja jatkuu tammikuun puoleen väliin asti. Yöpyjillä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse ja näkemään lumiveistosten tekoa opastetulla kierroksella.

Early Bird: -20% kun varaat 28.2. mennessä matkustuspäiville 1.5. alkaen.
Talvi 2018-2019: Valitut päivät -40%. Toinen yö aina -25%, kolmannesta yöstä eteenpäin -30%.

Loading…

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.