Kemin Lumilinna

Kemin LumiLinna on vuosittain Kemiin rakennettava maamerkki. LumiLinna on rakennettu vuodesta 1996 lähtien joka talvi. Nyt osa LumiLinnaa on avoinna läpi vuoden, kun SnowExperience365 on auki vuoden jokaisena päivänä LumiLinna-alueen päärakennuksessa. Nyt lumen ja jään elämykset ovat aina tarjolla Kemissä.

Talvella rakennamme taas lisää taidetta lumesta ja jäästä, kun LumiLinna-alueelle nousee mm. LumiHotelli ja luminen tuubimäki. Upeiden muurien, tornien, lumi- ja jääveistosten rakennusmateriaalina toimii merivesi. LumiLinnassa voi päiväsaikaan tutkia LumiHotellin huoneet, jotka ovat kaikki erilaisia.  Teema vaihtuu vuosittain ja tänä vuonna linna oli kummituslinna. Talven LumiLinna avautuu jälleen tammikuussa 2020.

LumiLinna-alueella voi vierailla myös ilman pääsylippua käydessään vaikka kahvilla tai jäätelöllä Lumipallo-jäätelöbaarissa tai syömässä Lumihiutale-näköalaravintolassa päärakennuksessa. Toki suosittelemme, että samalla tutustut talven ihmemaahan keskellä kesää! Uusi päärakennus monipuolisine palveluineen on vihitty virallisesti käyttöön 5.3. ja on avoinna läpi vuoden. LumiLinnalla on nyt mukava piipahtaa minä päivänä vuodesta tahansa.

Liput

Kesätarjous!

Aikuiset kaksi yhden hinnalla €29.00 + kaksi lasta veloituksetta

Kausilippu

Aikuiset: €50.00
Lapset: €30.00

Lastenliput: lasten hintaan ovat oikeutettuja 4-11-vuotiaat, alle 4-vuotiaat veloituksetta huoltajan seurassa.

Kaikilla lipuilla sisäänpääsy sekä LumiLinnaan, että ympärivuotiseen SnowExperience365 elämystilaan.

Kausilippu on voimassa koko vuoden 2019.

SnowExperience365

Perhelipulla nyt kesällä edullisesti tutustumaan ympärivuotiseen talven ihmemaahan. Talvella vierailet myös LumiLinnassa. SnowExperience365 elämystilassa on aina -5 astetta pakkasta. IceRestauramt365, jäämäki ja upeat satumaiset jääveistokset ihastuttavat. Kesällä lipun hintaan kuuluu huopatossut ja lämmin viltti.

Kausilippu on voimassa koko vuoden 2019. Voit piipahtaa LumiLinnaan vilvoittelemaan vaikka kesähelteellä!

Loading...

Yhteystiedot

}

Avoinna

SnowExperience365: läpi vuoden, kesällä päivittäin 9:00 – 21:00.

LumiLinna: avoinna päivittäin talvella 2020 18.1. lähtien

Osoite

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi

Ajo-ohjeet

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X