Lumihiutale

Syysmenut tarjolla 2.9. lähtien

Lumihiutale

Juhliin ja kokouksiin upeat palvelut ja tilat!

Lumihiutale

”Maukkaat ruuat, luova keittiö”

Lumihiutale

”Ihanaa ruokaa huikealla maisemalla, iso suositus”

Ravintola Lumihiutale

Tervetuloa ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja nauttimaan Meri-Lapin makumaailmasta LumiLinna-alueen päärakennuksen toiseen kerrokseen. Ruokaile tai nauti piristävistä juomista upeassa valoisassa ravintolatilassa tai kesäisin terassilla. Uudet syysmenut ja à la carte tarjolla 2.9. lähtien. 

Tarjolla on myös mm. ryhmäaterioita, juhlapyhien erikoisruokalistoja, tasting menu, Kemi 150-vuotis juhlamenu. Niin à la carte-, kuin ryhmäateriat ovat saatavilla sesongeittain uudistuvilla menuilla paikallisten ja modernien arktisten makujen kera. 

Olemme hullaantuneita ruuasta ja ammattitaitoinen keittiöväkemme loihtii unohtumattomia makuelämyksiä Suomen eri sesonkien raaka-aineita hyödyntämällä. Yrtit kasvatamme terassillamme, marjat ostamme paikallisilta marjankerääjiltä ja liha ja kala tilataan lähiseudulta. Annoksemme ovat myös silmänruokaa! Tule nauttimaan!

Aurinkoterassi

Aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn tarjoten upean mahdollisuuden nauttia ruokailun lomassa keskiyön auringosta, syksyn väreistä ja jopa revontulista. Juhlimme niin suomalaisia, kuin kansainvälisiä juhlapyhiä. Niiden aikana ovat saatavilla erikoisruokalistat. Syksyn lämpiminä päivinä voi teraasilla ihailla kaunista ruskaa ja illalla jopa revontulia.

Kokoustilat

Lumihiutaleen tilat taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin kokouksista juhlallisuuksiin. Kokoukset saatavilla puolen tai koko päivän kokouksiin. Tutustu kokouspaketteihin sekä lisäpalveluihin ja lähetä tarjouspyyntö.

MENU

Tarjoamme ruokalistoja eri vuodenaikoihin ja juhliin. Kokin erikois- sekä juhlamenut ovat saatavilla seuraavina jouluna, uutenavuotena, kiinalaisena uutenavuotena, pääsiäisenä, kesänä jne. Suosittelemme myös Lumihiutale-juhlaillallista, joka on suunniteltu ryhmille.

Maistelumenu

á la Carte lista

Viinilista

Follow Us

Kemi 150 juhlamenuUseita kuukausia (2019) Näköalaravintola Lumihiutale

Syysmenu tarjolla 2.9. lähtienHerkkua kaikille aisteille! Tule kokemaan uusi syysmenumme.Useita kuukausia (2019) GMT +2 Näköalaravintola Lumihiutale

ma16joulu(joulu 16)11:00ma23(joulu 23)14:00JoululounasJoululounas11:00 - 14:00 (23) GMT +2 Näköalaravintola Lumihiutale

ti31joulu18:0021:00Uuden vuoden juhlamenuUuden vuoden juhlamenu18:00 - 21:00 GMT +2 Näköalaravintola Lumihiutale

Kiinalaisen uuden vuoden juhlamenu ravintola LumihiutaleessaUseita kuukausia (2020) GMT +2 Näköalaravintola Lumihiutale

}

Avoinna

Aamupala 8-10
Lounas ma-pe 11-14
À la carte 16-21
Keittiö avoinna 20:30 saakka

Osoite

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi

Sähköposti

sales@experience365.fi

Puhelin

Myyntitoimisto 016 258 878

Lumilinnankatu, Kemi, Suomi
Direction

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X