SnowCastle365

LumiLinna on nyt avoinna vuoden jokaisena päivänä!

Voimme nyt tarjota vieraillemme lumen ja jään elämyksen läpi vuoden! Olemme avanneet LumiLinna-alueen uuden päärakennuksen monipuolisine palveluineen, joista ihmeellisin on varmasti lumilinna, joka ei sula. SnowExperience365-elämystilassa voi ruokailla läpi vuoden jääpöytien ääressä IceRestaurant365:ssa, laskea jäämäkeä ja ihastella jääveistoksia -5 asteen pakkasessa.

 LumiLinna on rakennettu kaupunkiin jo vuodesta 1996, mutta tämä upea nähtävyys on ollut avoinna vain tammi-huhtikuussa. Nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla elämys ja nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe.

Ympärivuotiseen LumiLinna-rakennuksessa on monipuolisesti palveluita. 300-paikkaisessa lämpimässä näköalaravintola LumiHiutaleessa nautiskellaan paikallisilla herkuilla niin à la carte illallisella läpi vuoden kuin buffet-lounailla talviaikaan. Ravintola sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja sieltä avautuu lapin parhaat merinäköalat. Ravintolan tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin kokoiukseista juhlatilaisuuksiin. Kookas aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn. Huikea merinäköala kesän valoisissa ja syksyn kuulaissa illoissa kutsuu ruokailijaa.  

LumiPallo-jäätelöbaarissa herkutellaan jäätelöllä, jossa maistuu suomalaisen metsä ja lapsille löytyy tietenkin myös perinteiset suosikit mansikasta suklaaseen. kahvilassa on tarjolla myös jäähilejuomia, pop cornia, herkullisia leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa. Jäätelön nautittuaan on hauska käydä laskemassa jäämäkeä vaikka keskellä kesää!

Rakennuksessa on myös sauna- ja hyvinvointipalveluita, ohjelmapalveluita ja matkamuistomyymälä. Sea Lapland Day Span rauhoittavissa hoitohuoneissa voit nautiskella vuodenaikojen mukaisista kokovartalohoidosta, lämmitetyissä hoitopedeissä lihakset rentoutuvat kylmäkivi- tai lumipallohieronnassa. Suolahuone tekee ihmeitä iholle ja hengitysteille ja toimii vaikkapa erinlaisena palaveritilana! Nyt voit yhdistää saman katon alla ravintola-, elämys-, aktiviteetti- ja hyvinvointipalvelut. Loistavat mahdollisuudet työhyvinvointipäivään, polttareihin, synttäreihin jne.

Uusista saunatiloista on näkymä merelle, samoin valoisasta oleskelutilasta, jossa voi kokoustaa tai juhlia leppoisasti. Ikkunaa on lattiasta kattoon ja suurelta terassilta aukeaa huikea näkymä merelle. Saunatiloissa valittavana Lumikuningattaren ryhmäsauna (max 16 hnekilöä sauna ja 22 hlöä pukutilat) ja Lumikuninkaan ryhmäsauna (max 14 hlöä ja pukutilat 22 hlöä pukutilat). Perheille ja pariskunnalle on tarjolla myös Royal Family-sauna, jossa saunoo nelihenkinen perhe.

Tammikuussa alueelle nousee tuttuun tapaan LumiLinna, jonka muurien sisällä voi majoittua LumiHotellissa, nauttia herkkukaakaot jääpöydän ääressä Lumikahvilassa, laskea tuubimäessä ja ihmetellä taidokasta lumi- ja jäärakentamista. LumiLinna on avoinna 19.1.-13.4.2019.

Ympärivuotiset palvelut:

Uusi päärakennus:

Lumen ja jään kokemuksia:

  • IceRestaurant365
  • Lumi- ja jääveistoksia
  • Opastettuja kierroksia
  • Yksityistilaisuudet: häät, kuvauslokaatio, kokousten cool break, tervetulotilaisuus jne.

Muut palvelut:

Seaside Glass Villas

Seaside Lodge &Hut

Seaside Lounge

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X