YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yritykset, jotka jakavat elämyksiä kanssamme

LumiLinna / Yhteistyökumppanit

Vuodesta 1982 lähtien Lapin Safarit on tehnyt tiiviisti yhteistyötä ympäri maailmaa olevien matkanjärjestäjien ja matkatoimistojen kanssa, tuodakseen heidän asiakkailleen tietoon Lapin talven ja kesän ainutlaatuisia kokemuksia.

Alusta asti olemme työskennelleet kaiken kokoisten ryhmien kanssa, pitäen kuitenkin mielessä, että jokainen asiakas on erityinen ja että he kaikki ansaitsevat henkilökohtaisia kokemuksia. Järjestämme palveluita Lappiin tuleville yksittäisille matkailijoille ja itse asiassa meillä on takuulähtöjä minimille 2 henkilöä useimmissa talven ja kesän aktiviteeteissamme. Jos siis olet tulossa puolisosi kanssa Lappiin, tarjoamme teille parhaita aktiviteetteja. Takuulähtöisten viikko- ohjelmien lisäksi räätälöimme ohjelmia kaikenlaisille ryhmille.

Sea Lapland Safaris on paikallinen ohjelmapalveluyritys Meri-Lapissa. Yritys on perustettu joulukuussa
2016, ja kotikaupunki on Kemi.

Toimimme koko Meri-Lapin alueella ympäri vuoden, ja henkilökuntamme on erikoistunut vaativimpiinkin talvi-
olosuhteisiin Perämeren vaihtelevalla jääkentällä sekä asiakaslähtöiseen palveluun.
Asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja aktiviteettimme sopivat sekä ryhmille että yksittäisille matkailijoille.
Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat sekä talvi- että kesäaktiviteetit; moottorikelkkasafarit, mönkijäsafarit,
revontuliretket, porotilavierailut, koiratilavierailut, kalastusohjelmat, lumikenkäretket, risteilyt ja veneretket.

Tarjoamme mieleenpainuvia kokemuksia!

Olemme tarjonneet laadukkaita vaatteita ja asusteita vuodesta 1993 lähtien. Tuotteitamme toimitetaan matkamuistomyymälöille eri puolille Eurooppaa. Osallistumme myös markkinatapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Lapponia -tuotteita inspiroivat Suomen Lapin taianomainen luonto. Keskitymme työskentelyssämme ympäristöystävällisyyteen, luonnonmateriaalien käyttöön ja kestävään tuotantoon.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X