LumiLinna365

LumiLinna avoinna päivittäin vuodesta 2019 lähtien

Haluamme tarjota vieraillemme lumen ja jään elämyksen läpi vuoden ja nyt se on mahdollista. Olemme avanneet ympärivuotisen SnowExperience365 -elämystilan, jossa on satulinnan teeman mukaisia upeita jääveistoksia. Jäästä rakennettu linna, josta voi laskea mäkeä ja 74-paikkainen IceRestaurant365. Käynti lumen ja jään tilaan käy uuden päärakennuksen aulan kautta.   LumiLinna on rakennettu kaupunkiin jo vuodesta 1996, mutta tämä upea nähtävyys on ollut avoinna vain tammi-huhtikuussa. Nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla elämys ja nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe.

Ympärivuotiseen LumiLinna-rakennuksessa on monipuolisesti palveluita. 300-paikkaisessa lämpimässä LumiHiutale-näköalaravintolassa nautiskellaan paikallisilla herkuilla niin à la carte illallisella kuin buffet-lounailla. Näkymä ravintolasta on suoraan merelle. Talvella meri on jäässä, joten edessä aukeaa upea valkoinen maisema ja taivas purppurasta oranssiin ja sinisiin hetkiin. Kookas aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn. Huikea merinäköala kesän valoisissa ja syksyn kuulaissa illoissa kutsuu ruokailijaa. LumiPallo-jäätelöbaarissa herkutellaan jäätelöannoksilla ja lapsille löytyy tietenkin oma leikkinurkkauksensa. Rakennukseen tulee myös sauna- ja hyvinvointipalveluita maaliskuussa. Ohjelmapalveluyritykset ja matkamuistomyymälät ovat aulatilassa. Lumihiutaleen tilan taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Voit järjestää kokoukset, ryhmäillalliset tai -lounaat, työpajat ja tapahtumat.

 

Tammikuussa alueelle nousee tuttuun tapaan LumiLinna, jonka muurien sisällä voi majoittua LumiHotellissa, nauttia herkkukaakaot jääpöydän ääressä Lumikahvilassa, laskea tuubimäessä ja ihmetellä taidokasta lumi- ja jäärakentamista. LumiLinna on avoinna 19.1.-13.4.2019.

Ympärivuotiset palvelut:

Uusi päärakennus:

Lumen ja jään kokemuksia SnowExperience365:

Muut palvelut:

Seaside Glass Villas

Seaside Lodge & Hut

Seaside Lounge

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.