keitä me olemme

Experience365 mahdollistaa uudet tavat nauttia lumen ja jään valtakunnasta, sekä vihreän luonnon ja sinisen meren yhteensulautumisesta.

Kemin Matkailu Oy / Experience365 on Kemin kaupungin omistama yhtiö, joka toimii laadukkaiden ympärivuotisten matkailupalvelujen tuottajana ja kehittäjänä Meri-Lapissa. Yhtiönä vastaamme Sampon risteilyjen ja Kemin LumiLinnan ja Seaside Glass Villas huviloiden markkinoinnista, myynnistä ja toiminnasta. Omien kohteidemme lisäksi tarjoamme muita palveluja – olipa kyse majoituksesta, aktiviteeteista tai muista matkailu- ja ohjelmapalveluista.  Meillä työskentelee vakituisena 19 henkilöä. Talven sesongissa meillä on töissä päälle sata henkilöä. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Kemin Matkailu Oy on perustettu 2008, jolloin fuusioitiin yhteen kaupungin omistamat Kemin Teatteriravintola (1988-) ja LumiLinna (1996- ) sekä SampoTours Oy (1987-). Kemin Matkailu Oy on Kemin kaupungin 100% omistama konserniyhtiö. Tuotteemme sopivat niin yksittäiselle matkustajalle kuin ryhmille – päivän matkasta muutaman päivän ohjelmiin. Tarjoamme ainutlaatuiset ja omaperäiset puitteet ja palvelut incentive-ryhmille ja kokousvieraillemme. Suunnittelemme unohtumattomat häät lumen ja jään ihmemaassa! Ota yhteyttä ja lähdetään luomaan juuri sinulle osuvia elämyksiä yhdessä!

 

mitä me tarjoamme

Jäänmurtaja Sampo on vienyt matkailijoita arktisille vesille jo vuodesta 1988. Majesteettinen alus risteilee jääkenttien halki ja matkailija pääsee kävelemään jäätyneen meren päällä, sekä kellumaan jäiden seassa risteilyn aikana. Sampon risteily on maailmankuulu ja ainutlaatuinen seikkailu niin suomalaiselle, kuin ulkomailta tulevalle vieraalle. Jäätyneen meren seikkailut ovat mahdollisia merellisessä Lapissa. Seikkailujen saari tarjoaa upeat puitteet niin talvisen seikkailun perässä kulkijoille, kuin team building-porukoille vaikkapa kesällä. Saaren saunamaailma ja luonto kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan!

Kemin LumiLinna on rakennettu talvisin lumesta ja jäästä jo vuodesta 1996 ja se esittelee palkitun LumiRavintolan ja LumiHotellin, paljon Lumihauskuutta sekä lumi- ja jäätaidetta. LumiLinna saa aivan uudenlaista jatkoa, kun avaamme ympärivuotisen LumiLinna-alueen päärakennuksen, joka palvelee vuonna 2019 niin ympäri maailmaa saapuvia matkailijoita, kuin paikallisia ja kokousvieraita monipuolisesti. Keskitymme omaperäisen, paikallisen ja elämyksellisen makuelämyksen tarjoamiseen sekä lumen ja jään elämyksiin kaikkina vuodenaikoina. Rakennukseen tulee monipuolisesti matkailua tukevia palveluita. Pääravintola taipuu monipuolisiin tilaisuuksiin niin pienille, kuin isoille henkilömäärille. Se esittelee uuden modernin arktisen menun ja jäätelöbaari tarjoilee talon omatekoista jäätelöä. Päänähtävyys on tietenkin 400-neliöinen kylmätila lumi- ja jääveistoksineen. Siellä toimii LumiRavintola ja jääbaari. Rakennukseen tulee myös sauna- ja hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut ja matkamuistomyymälä. Ympärivuotinen linnan rakennus palvelee niin kansainvälisiä ja kotimaisia matkailijoita, kokousvieraita kuin paikallisväestöä. Talvisin alueelle nousee tuttuun tapaan LumiLinna, jonka muurien sisällä toimii mm. LumiHotelli ja -kahvila.

Seaside Glass Villa -huvilat meren rannalla LumiLinna-alueella tarjoavat ainutlaatuisen majoituksen meren vierellä uskomattomalla alati vaihtuvalla näkymällä pohjoiselle taivaalle. Villojen asiakkaat kokevat  lumen ja jään elämyksen ympäri vuoden vuodesta 2019!  Meillä myös sijaitsee maailman ensimmäinen jäärata meren jäällä. Kesän valkeat yöt antavat aivan omaperäisen mahdollisuuden ulkoilla merellä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Liity kierrokselle Arktiselle Seikkailujen saarelle ja koe meri ja metsä, puhtain ilma maailmassa ja paljon muuta jokaisena kautena.

smile365

Tavoitteemme on tuottaa yhä parempia kokemuksia ja elämyksiä asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä, jokaisessa experience365-kohteessa, jokaisessa kohtaamisessa. Haluamme jättää asiakkaillemme pysyviä muistoja, joita jaetaan sekä eletään yhä uudelleen. Toimimme asiakkaan ehdoilla ja kehitämme ja luomme jatkuvasti uutta. Tarjoamme ainutlaatuisia kokemuksia omaperäisellä merilappilaisella otteella. Haluamme yllättää ja jättää ilahduttavia muistijälkiä vieraillemme. 

 

MIksi tulla kemiin?

Kemi on oivallinen paikka yöpyä ja lomailla Lapissa meren äärellä. Voit tehdä yhden päivän matkan vieraillaksesi Joulupukin luona Napapiirillä, tehdä matkan Ranuan villieläinpuistoon moikkaamaan jääkarhuja tai käydä Ruotsin puolella Haaparannalla. Kaupungissa teet ostoksia jo vuosikymmeniä toimineissa erikoisliikkeissä, ruokailet ja kahvittelet joko kaupungintalon katolla, kauniissa Meri-Puistossa, Sisäsatamassa tai keskustan ravintolakorttelissa. Kemin edustalla oleva vapaakalastusalue ja läheiset kalaisat joet kutsuvat niin harrastelijaa kuin intohimoistakin kalastajaa. Perämeren kansallispuisto on ainutlaatuinen ja varmasti rauhaa ja luontoa rakastavan unelmakohde. Risteilyitä saaristoon tehdään kesällä ja syksyllä. Jokivene Leila kuljettaa lähisaariin tutustumaan merelliseen elämään ja kaupungin historiaan. Laitakarin saaressa ovat asuneet ensimmäiset kemiläiset ja siellä on toiminut ensimmäinen saha. Kaupungin kulttuurikeskuksessa toimiva Historiallinen museo esittelee Laitakarin ja muun Kemin tarinaa. Kemissä museo ja taidenäyttelyvierailut ovat maksuttomia! Tutustu tarkemmin Kemiin ja kaupugin tarjoamiin monipuolisiin ja jopa hullunkurisiin palveluihin ja kohteisiin tästä. 

 

#EXPERIENCE365

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X