Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Keitä me olemme

Kemin Matkailu Oy on vahva ja rohkea Kemin kaupungin omistama matkailuyhtiö. Operoimme, myymme ja markkinoimme ympärivuotisen LumiLinna-alueen monipuolisia palveluita. Vastaamme myös maailmankuulun Jäänmurtaja Sampon risteilyistä, Seikkailujen saaren palveluista ja Jalokivigallerian näyttelystä Kemissä.  Toteutamme omien kohteidemme ravintolapalvelut ja olemme mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa. 

Kemin Matkailu Oy on Vuoden kotimaanmatkailuyritys 2019 ja tulevaisuuden matkailun kasvu open voittaja 2019.

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin! Lue lisää meistä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme tällä hetkellä avoimia paikkoja pääsääntöisesti talvisesonkiin, mutta olemme kehittäneet palveluitamme ympärivuotisiksi. Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin.

Tarjolla on nyt tarjoilijoille ja kokeille töitä Lumihiutale-ravintolassa. Työtehtäviä on tarjolla talvikauteen 2019-2020 myynti-, ravintola-, asiakaspalvelu-, opastus- kunnossapito-, vastaanotto- ja siivoustöissä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme – avoinna on vuosittain yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Meillä voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä osaamisesi mukaan. Moniosaajille työtä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan läpi vuoden.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja on avoinna kaikissa toimipisteissä, eri tehtävissä ja eri vuodenaikoina. Harjoittelun voit suorittaa myös useammassa toimipisteessä/tehtävässä.

Mitä me haemme

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa. Olet innostunut ja olemuksellasi ja persoonallasi innostat muita. Uskallat heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle tai olet ainakin valmis kokeilemaan. Sinulla on pelisilmää ja hymy herkässä. Et myöskään kavahda kylmää, sillä me tarjoamme lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden. Emme katso niinkään koulutustaustaasi, vaan kokemusta, persoonaa ja halua oppia, luoda ja kehittää aina vain parempia elämyksiä vieraillemme. Kansainvälisten matkailijoiden kanssa työskennellessä tarvitaan kaikissa tehtävissä myös kielitaitoa. Edellytämme, että puhut vähintään englantia. Kielitaidon ei tarvitse olla huippuluokkaa, kunhan ihmisten kanssa tullaan toimeen. Lisäksi kaipaamme erityisesti kiinan, saksan, espanjan ja ranskan kielen taitoisia asiakaspalvelijoita ja oppaita.

Hakemukset

Lähetä työhakemus, ansioluettelo ja esittelyvideo itsestäsi. Muista kertoa mitä paikkaa haet, käsittelemme talven paikkoja koskevat hakemukset syksyllä, ajankohtaiset hetimiten.

Jätä hakemus ja mielellään esittelyvideo itsestäsi alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Liitä mukaan CV ja muista mainita mitä työtä haet.
REKRYTOINTI

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkömme

Anne Pietilä HR & talouspäällikkö

#EXPERIENCE365

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X