Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Keitä me olemme

Kemin Matkailu Oy on vahva Kemissä toimiva yhtiö, jonka toimiala on matkailu ja päätuotteet Jäänmurtaja Sampon risteilyt ja Kemin Lumilinna. Kohteissamme käy vuosittain asiakkaita yli viidestäkymmenestä eri maasta. Lisäksi yhtiö hoitaa Jalokivigallerian näyttelyä, Seikkailujen Saarta ja Teatteriravintolaa. Kemin matkailu Oy myös toteuttaa omien kohteiden ravintolapalvelut ja on mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa. Rakennamme parhaillaan ympärivuotista LumiLinna-rakennusta, joka avautuu vuoden 2018 loppuun mennessä. Tämä on erittäin mittava matkailun kehittämishanke ja mahdollistaa ympärivuotisen matkailun kehittämisen ja henkilöstön työllistämisen paremmin läpi vuoden.

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin! Lue lisää meistä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme tällä hetkellä avoimia paikkoja pääsääntöisesti talvisesonkiin, mutta olemme kehittämässä palveluitamme ympärivuotisiksi. Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin.

Työtehtäviä on tarjolla seuraavan kerran talvikauteen 2018-2019 ravintola-, asiakaspalvelu-, opastus- kunnossapito-, vastaanotto- ja siivoustöissä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme – avoinna tulee olemaan yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Kauden aikana voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä. Moniosaajille työtä tarjotaan läpi vuoden.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja on avoinna kaikissa toimipisteissä, eri tehtävissä ja eri vuodenaikoina. Harjoittelun voit suorittaa myös useammassa toimipisteessä/tehtävässä.

Mitä me haemme

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa. Olet innostunut ja olemuksellasi ja persoonallasi innostat muita. Uskallat heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle tai olet ainakin valmis kokeilemaan. Sinulla on pelisilmää ja hymy herkässä. Et myöskään kavahda kylmää, sillä me tarjoamme lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden. Emme katso niinkään koulutustaustaasi, vaan kokemusta, persoonaa ja halua oppia, luoda ja kehittää aina vain parempia elämyksiä vieraillemme. Kansainvälisten matkailijoiden kanssa työskennellessä tarvitaan kaikissa tehtävissä myös kielitaitoa. Edellytämme, että puhut vähintään englantia. Kielitaidon ei tarvitse olla huippuluokkaa, kunhan ihmisten kanssa tullaan toimeen. Lisäksi kaipaamme erityisesti kiinan, saksan, espanjan ja ranskan kielen taitoisia asiakaspalvelijoita ja oppaita.

Hakemukset

Haku on nyt käynnissä. Lähetä työhakemus, ansioluettelo ja esittelyvideo itsestäsi. Muista kertoa mitä paikkaa haet.
Jätä hakemus ja mielellään esittelyvideo itsestäsi alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Liitä mukaan CV ja muista mainita mitä työtä haet.
REKRYTOINTI
Lisätietoja antaa kokemusjohtajamme
Noora Barria KOKEMUSJOHTAJA

#EXPERIENCE365

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X