Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelija

Haemme tulevalle talvikaudelle joukkoomme ympärivuotisen LumiLinna-alueen Lumilinnan vastaanottoon iloista ja hymyilevää asiakaspalveluhenkilöä palvelemaan ja luomaan elämyksiä vieraillemme ympäri maailman ainutlaatuisessa miljöössä. Työhösi kuuluu sekä majoittuvien asiakkaiden että päiväkävijöiden asiakaspalvelu, aktiviteettien, palveluiden ja shoptuotteiden myynti ja suosittelu.

Olethan asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen haasteista innostuva tekijä, joka inspiroi myös muita tiimin jäseniä ennakkoluulottomalla ja positiivisella tavalla. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta, organisointitaitoa, sekä sesonkiluonteisen työn ymmärtämistä. Työskentelet suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Huomioithan, että sinulla on voimassa oleva anniskelupassi.

Tarjoamme työtä ensisijaisesti joulukuusta huhtikuuhun, mutta asiakaspalvelusta innostuneelle, positiiviselle ja hymyä kaihtamattomalle moniosaajalle on tarjolla työtä myös muina vuodenaikoina.

Emme keskity niinkään koulutustaustaasi, vaan persoonaasi. Tarjoamme Sinulle hauskan ja mielenkiintoisen paikan kovaa kasvua tekevässä Kemin Matkailu Oy:ssä, sekä ainutlaatuisen työskentelymiljöön ja innostuneen, sekä kansainvälisen työyhteisön. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa Kokemusjohtaja Noora Barria 040 149 6306, noora@experience365.fi. Lähetä hakemus, mainitse ainakin kaksi suosittelijaa ja
ansioluettelo rekry@experience365.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Video on kiva lisä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Opas

Haemme talvikaudelle 2019-2020 oppaita tuottamaan elämyksiä vieraillemme ympäri maailman
ainutlaatuisissa matkailukohteissa niin Jäänmurtaja Sampon risteilyillä kuin LumiLinnassa.

Odotamme sinulta positiivista ja reipasta asennetta, joustavuutta, asiakaspalveluosaamista ja
asiakaslähtöisyyden ymmärrystä. Onhan sinulla pelisilmää onnistuneen palvelukokemuksen luomiseen sekä
halua tuottaa unohtumattomia elämyksiä. Sinua ei pakkanen pelästytä, nautit haasteista ja muutoksissa
toimiminen on arkipäivää. Työ on sesonkityötä, mutta monipuolisille heittäytyjille töitä voi olla tarjolla
myös eri vuodenaikoina. Työhön sisältyy opastus- ja asiakaspalvelutehtävät, sekä avustavia työtehtäviä
mm. ravintoloissa. Edellytämme englanninkielen taitoa ja muiden kielten osaaminen on eduksi.
Asiakaskuntamme koostuu kymmenistä eri kansallisuuksista. Kiinan, saksan ja espanjan kielen taitoisia
tekijöitä varsinkin tarvitaan. Huomioithan, että sinulla on myös voimassa oleva ensiapukortti.

Tarjoamme ainutlaatuisen työskentelymiljöön ja innostuneen, sekä kansainvälisen työyhteisön. Olet
avainasemassa toteuttamassa vieraillemme ainutkertaisia elämyksiä! Olemme avoimia ja rohkeita
toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Olemme savuton työpaikka.

Avustamme tarvittaessa asumisjärjestelyistä. Kemissä asut edullisesti keskustassa palveluiden ja luonnon
läheisyydessä. Kaupungista on hyvät yhteydet muualle Suomeen. Rautatie- ja bussiasemat ovat keskustassa
ja lentokenttä vain 6 km keskustasta. http://www.kemi.fi/oikeapaikkakodillesi/
Lisätietoja antaa Kokemusjohtaja Noora Barria 040 149 6306, noora@experience365.fi. Lähetä hakemus ja
ansioluettelo mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@experience365.fi

Kokki

Meillä on avoinna kokin paikkoja talvikaudelle 2019-2020 Kemin Matkailu Oy:n keittiöissä.

Ruokaamme kuvastaa moderni arktisuus, jossa kuvastuu Kemiläisyys ja Meri-Lappilaisuus. Ruokamme valmistuvat keittiössämme suomalaisista ja lähialueen raaka-aineista. Kokkimme työskentelevät valmistuskeittiössä, aamiaisen, lounaan, kokousten, jäämurtaja Sampon sekä Lumilinna ravintoloiden parissa. Voimme tarjota töitä eri tehtäviin omien vahvuuksiesi mukaan.

Lumihiutaleen ala carte keittiöön, haemme myös kokkeja, joille on sydäntä lähellä oma valmisteinen sekä tuunatut kauniit annokset.
Sinulla on intohimo ruuan laittoon ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta. Odotamme sinulta oma-aloitteista, positiivista ja reipasta asennetta ja otetta työhön. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta, sekä sesonkiluonteisen työn ymmärtämistä. Olet innostunut tiimityöntekijä ja toimit asiakaslähtöisesti. Työtehtäviin kuuluu myös astiahuolto ja työtilojen siivous. Sinulla on voimassaoleva hygieniapassi.

Työsopimus on määräaikainen. Sesonkityöntekijöitä palkataan joulukuun alusta lähtien, mutta palkkaamme henkilökuntaa myös ympärivuoden. Lisätietoja antaa keittiöpäällikkö Harri Könönen p. 040 6427821. Lähetä hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@experience365.fi

Tarjoilija

Haemme talveksi iloisia ja reippaita a´la carte tarjoilijoita Lumilinna-alueelle näköalaravintola Lumihiutaleeseen, Lumilinnaan ja jäänmurtaja Sampolle. Työ on sesonkityötä, mutta monipuolisille ja ennakkoluulottomille heittäytyjille voimme tarjota töitä ympärivuotisesti.

Odotuksemme sinulta:

Asiakaslähtöisyys – pidät huolta asiakkaan kokemuksesta
Palveluhenkisyys – iloisella asenteellasi luot hyvän mielen ja ilmapiirin asiakkaalle ja työkavereille
Joustava ja reipas asenne työhön
Oma-aloitteisuus – tartut toimeen ja teet parhaasi joka tilanteessa
Meidän tiimi – LumiLinnalla työskentelemme monipuolisissa tehtävissä ja sinä olet osa tätä kirjavaa sakkia, joka tukee toisiansa antamalla parhaan panoksensa osaamisella ja hyvällä asenteella. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentelymiljöön uudessa ravintolassamme.

Työ alkaa osalla syksyn aikana ja osalla joulukuussa.

SMILE365 – meidän palvelukonseptimme mukaisesti toimimme asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti, kuuntelemme asiakasta. Ruoka ja juoma on lähellä sydäntämme ja kannamme vastuun siitä, että meillä ruuasta saa nauttia kaikin aistein. Osaamme suositella vieraillemme palveluitamme, jotta heidän kokemuksensa meillä on mieleenpainuva ja onnistunut, ja he haluavat
tulla vieraaksemme uudelleen.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Jussi Kovaniemi p. 040 6416125. Lähetä hakemus ja  ansioluettelo mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@experience365.fi

Sales specialist

Sykkiikö sydämesi myynnille – varmista paikkasi osana kasvavaa ympärivuotista ja  kansainvälistä elämysmatkailua. Etsimme Sales Specialistia Kemin ympärivuotisen Lumilinnan-alueen ja Jäänmurtaja Sampon myyntitiimiin. Uudet tilamme sijaitsevat meren rannassa ja tarjoavat asiakkaille, meren, lumen ja jään elämyksen ympäri vuoden. Haemme nyt joukkoomme energistä ja kunnianhimoista myyjää erityisesti vahvistamaan kasvavan kesän ja syksyn myyntiä. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Tehtävänkuvaasi kuuluu kansainvälinen b-to-b myynti, mutta myös kotimaaan kauppa ja b-to-c myynti. Olet sinnikäs myynnintekijä, vastuullesi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi sopimusten laatiminen ja asiakassuhteiden hoito. Tulet toimimaan toimitusjohtajan alaisuudessa, läheisessä yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin tiimin ja yrityksen eri toimipisteiden vastuuhenkilöiden kanssa. Tiimeissä suunnittelemme ja kehitämme palveluita ja tuotteita asiakaslähtöisesti. Asiakkaat kohtaamme enimmäkseen kasvotusten ja puhelimessa. 

Arvostamme innovatiivisuutta, toiminnallista otetta ja kokemusta tuloksellisen myyntityön tekemisestä. Toivottavaa olisi Aasian tai Euroopan markkina-alueiden tuntemus. Kokemus matkailutoimialasta on eduksi, muttei välttämätön. Ennen kaikkea odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, intohimoa myyntiin, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalveluotetta. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään neuvottelu-ja esiintymistaitojasi. Tehtävässä pääset myös haastamaan omia taitojasi sekä kehittämään yrityksen palveluja ja edustamaan organisaatiota erilaisissa tilaisuuksissa sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Työympäristö on nopeatempoinen ja tehtävä vaatii rautaisen annoksen paineensietokykyä ja positiivisen sekä energisen asenteen. Sinulla on halu ja kyky haastaa itsesi tulosten eteen ja innostat myös muut tulokselliseen myyntiin. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Hyödynnät digitaalisia työvälineitä ja ymmärrät digitaalisten myynti- ja markkinointikanavien toiminnan ja hyödyntämisen. 

Tarjoamme Sinulle vastuullisen, kansainvälisen, kehittävän ja mielenkiintoisen näköalapaikan kovaa kasvua tekevässä Kemin Matkailu Oy:ssä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tuloksiin. Onnistumistasi tukevat vahvat palvelukonseptimme, innostuneet ja osaavat kollegat ja hiotut matkailutuotteet. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita ympärivuotisessa kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin! Kemin Matkailu Oy on Vuoden kotimaanmatkailuyritys 2019 ja tulevaisuuden matkailun kasvu open voittaja 2019. Haluamme olla Lapin paras ympärivuotinen matkailukohde. 

Oletko valmis vastaanottamaan haasteen? 

Lähetä hakemus ja ansioluettelo rekry@experience365.fi.

Lähetäthän hakemuksesi, jossa on mukana vähintään kaksi suosittelijaa sekä palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Susanna Koutonen 050 3408856, susanna.koutonen@experience365.fi.

Siivooja

Haemme talvikaudelle 2019-2020 siivoojia LumiLinnan päärakennuksen tiloihin ja Seaside Glass Villoihin.
Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja
asiakaslähtöisyyden ymmärrystä. Toimit hyvin tiimissä ja ymmärrät, että olet avainasemassa vaikuttamassa
vieraidemme viihtyvyyteen ja kokemukseen.  Sinua ei pakkanen pelästytä ja muutoksissa toimiminen on
arkipäivää.

Työ tapahtuu niin päivävieraidemme kuin majoittuvien vieraidemme parissa.  Työhösi kuuluu yleisten ja
henkilökuntatilojen siivous ja 38 yksiköstä koostuvan villa-alueen huviloiden siivous. Siivouksessa on
huomioitava laadukkuus, tasalaatuisuus, asiakkaille annettu palvelulupaus ja yrityksen tapa toimia.

Työ on määräaikainen ja alkaa osalla syksyllä ja osalla joulukuun alussa.

Moniosaajille työtä on tarjolla myös eri vuodenaikoina.

Luomme elämyksiä ja miljöömme haastavat uudenlaiseen ja luovaan ajatteluun ja toimintamalleihin.
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentelymiljöön ja innostuneen, sekä kansainvälisen työyhteisön.
Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti
eteenpäin!

Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa HR-päällikkö Anne Pietilä anne@experience365.fi.  Lähetä  ansioluettelo mahdollisimman
pian rekry@experience365.fi.

Keitä me olemme

Kemin Matkailu Oy on vahva ja rohkea Kemin kaupungin omistama matkailuyhtiö. Operoimme, myymme ja markkinoimme ympärivuotisen LumiLinna-alueen monipuolisia ravintola-, kokous-, kahvila ja elämyspalveluita. Vastaamme myös maailmankuulun Jäänmurtaja Sampon risteilyistä ja Seikkaulujen saaren palveluista. Olemme mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa.

Kemin matkailu Oy on Vuoden kotimaanmatkailuyritys 2019 ja tulevaisuuden matkailun kasvu open voittaja 2019.

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme tällä hetkellä avoimia paikkoja pääsääntöisesti talvisesonkiin, mutta olemme kehittäneet palveluitamme ympärivuotisiksi. Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin. 

Työtehtäviä on tarjolla talvikauteen 2019-2020 myynti-, ravintola-, keittiö-, asiakaspalvelu-, opastus-, kunnossapito-, vastaanotto- ja siivoustöissä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme – avoinna on vuosittain yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Meillä voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä osaamisesi mukaan. Moniosaajille työtä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan läpi vuoden.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja on avoinna kaikissa toimipisteittä, eri tehtävissä ja eri vuodenaikoina. Harjoittelun voit suorittaa myös useammassa toimipisteessä/tehtävässä.

 

Mitä me haemme

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa. Olet innostunut ja olemuksellasi ja persoonallasi innostat muita. Uskallat heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle tai olet ainakin valmis kokeilemaan. Sinulla on pelisilmää ja hymy herkässä. Et myöskään kavahda kylmää, sillä me tarjoamme lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden. Emme katso niinkään koulutustaustaasi, vaan kokemusta, persoonaa ja halua oppia, luoda ja kehittää aina vain parempia elämyksiä vieraillemme. Kansainvälisten matkailijoiden kanssa työskennellessä tarvitaan kaikissa tehtävissä myös kielitaitoa. Edellytämme, että puhut vähintään englantia. Kielitaidon ei tarvitse olla huippuluokkaa, kunhan ihmisten kanssa tullaan toimeen. Lisäksi kaipaamme erityisesti kiinan, saksan, espanjan ja ranskan kielen taitoisia asiakaspalvelijoita ja oppaita.

Hakemukset

Lähetä työhakemus, ansioluettelo ja esittelyvideo itsestäsi. Muista kertoa mitä paikkaa haet, käsittelemme talven paikkoja koskevat hakemukset syksyllä, ajankohtaiset hetimiten.

Jätä hakemus ja mielellään esittelyvideo itsestäsi alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Liitä mukaan CV ja muista mainita mitä työtä haet.
REKRYTOINTI

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkömme

Anne Pietilä HR & talouspäällikkö

#EXPERIENCE365

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X