Visitkemi on nyt Experience365!

11 kesä 2018

Kemin Matkailu Oy siirtyy käyttämään Visitkemin sijasta Experience365 -nimeä elämyksiensä markkinoinnissa. Visitkemi mielletään yleensä alueorganisaatioksi ja matkailuneuvonnaksi ja tämä vaikeuttaa matkailuyhtiön toimintaa. Käyttämällä uutta nimeä Kemin Matkailu Oy pyrkii erottumaan tästä mielikuvasta ja selkeyttämään toimintaansa asiakkaille. Tärkeintä yritykselle on tarjota jokaiselle asiakkaille unohtumattomia elämyksiä, joita he kokevat vain kerran elämänsä aikana. Kemin Matkailu Oy:n ensisijainen tehtävä on kaupungin kärkimatkailunähtävyyksien, LumiLinnan ja Jäänmurtaja Sampon, kautta kehittää matkailua ympärivuotisesti alueella. Meri-Lapissa toimii alueorganisaatio Visit Meri-lappi, joka tekee koko merellisen Lapin myynti- ja markkinointityötä.

Kemin Matkailu Oy on edelleen yhtiön nimi, jolla hallinnoimme toimintaamme. Experience365 kokoaa yhden nimen alle kaikki palvelut ja tuotteet, joita yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa Kemissä ja lähialueella tarjoamme. Näin asiakas tietää, että palvelu on joka paikassa yhtenäistä ja laadukasta, ja samalla helpotetaan myös tuotteiden tavoitettavuutta. Nimen muutos on osa yhtiön parhaillaan tekemän strategiatyön tulosta. Muutoksen myötä asiakkaat ymmärtävät toimenkuvamme paremmin ja löytävät meidät helpommin. Suurin osa informaatiosta haetaan verkosta, joten verkkosivujen kehittäminen ja uudelleen nimeäminen on ollut ensimmäinen askel muutoksessa. Yksittäisten kansainvälisten matkailijoiden määrä kasvaa jatkuvasti ja he varaavat palvelut verkosta. Olemme siis muuttaneet verkkokauppamme ja sivumme asiakaslähtöisimmiksi. Sivustolla asioiminen ja verkossa ostaminen on nyt helpompaa ja selkeämpää. Kehittäminen on jatkuvasti käynnissä, mutta olemme jo avanneet verkkosivut uudella nimellä. Visitkemi-verkkosivut toimivat vielä tällä hetkellä uusien rinnalla, tulemme tulevaisuudessa uudelleenohjaamaan liikenteen uusille sivuille.

#EXPERIENCE365

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.